Tukkumyynti

Etsitkö teippien ja muiden tuotteidemme maahantuojaa?

Teippitarha toimii kuluttajille ja yrityksille suunnatun verkkokaupan lisäksi myös teippeihin erikoistuneena tukkuliikkeenä. Teippitarhalla on jo yli 100 jälleenmyyjää ympäri Suomea.

Lähes kaikkia tuotteita (teipit, tussit, paperipillit, liitutaulutarrat…) on mahdollista tilata jälleenmyyntiin. Washiteipeistä tarjoamme jälleenmyyjille vain alkuperäistä ja laadukkainta mt masking tapea. Muita washiteippejä ei ole mahdolista ostaa tukkuhinnoilla.

Teippitarha toimii monien tutteiden virallisena toimittajana Suomessa ja jopa Euroopassa. Edustamme Suomessa mt masking tape- ja mt CASA -washiteippejä. Chalk Ink -liitutusseista toimimme Amerikkalaisen valmistajan Euroopan edustajana. Meillä on Euroopan edustus myös  Platypus Designer Duct Tape -kuvioiduille ilmastointiteipeille.

Jos mietit teippien jälleenmyymistä omassa liikkeessäsi, niin kannattaa ottaa Teippitarhaan yhteyttä.

Jälleenmyyjät voivat tilata tuotteita suoraan verkkokaupastamme edullisemmin tukkuhinnoin. Jos haluat jälleenmyyjäksi, voimme lähettää sinulle tarkempia tietoja jälleenmyyntihinnoista ja -ehdoista sekä rekisteröitymisestä asiakkaaksemme, kun otat meihin yhteyttä osoitteeseen tukkumyynti [a] teippitarha.fi.