Tukkumyynti

Etsitkö teippien ja muiden tuotteidemme maahantuojaa?

Teippitarha toimii kuluttajille ja yrityksille suunnatun verkkokaupan lisäksi myös teippeihin erikoistuneena tukkuliikkeenä.

Lähes kaikkia itse maahantuomiamme tuotteita (Maste-washiteipit, Chalk Ink -liitutussit, paperipillit…) on mahdollista tilata jälleenmyyntiin. Washiteipeistä tarjoamme jälleenmyyjille vain aitoja japanilaisia ja laadukkainta Masté-washiteippejä. Myös askartelulaatuisia kiinalaisia washiteippejä on mahdolista ostaa tukkuhinnoilla. Esimerkiksi kalenteri- ja bullet journal tuotteissa olemme itsekin vain jälleenmyyjä, joten niistä tuotteista emme voi antaa tukkualennusta.

Teippitarha toimii monien tutteiden virallisena toimittajana Suomessa ja jopa Euroopassa. Edustamme Suomessa Masté -washiteippejä ja Duck tape -kuvioituja ilmastointiteippejä. Chalk Ink -liitutusseista toimimme Amerikkalaisen valmistajan Euroopan edustajana.

Jos mietit teippien jälleenmyymistä omassa liikkeessäsi, niin kannattaa ottaa Teippitarhaan yhteyttä.

Jälleenmyyjät voivat tilata tuotteita suoraan verkkokaupastamme edullisemmin tukkuhinnoin. Jos haluat jälleenmyyjäksi, voimme lähettää sinulle tarkempia tietoja jälleenmyyntihinnoista ja -ehdoista sekä rekisteröitymisestä asiakkaaksemme, kun otat meihin yhteyttä osoitteeseen tukkumyynti [a] teippitarha.fi.