Washiteipin historia

Kamoi Kakoshin mt masking tape, teipin historiaa
Ylläolevaa kuvaa klikkaamalla pääset mt masking tape Japanin sivuille. Sieltä löydät lisää ihania ideoita teipin käyttöön!

Masking tape (=suomeksi maalarinteippi) on tullut alunperin tutuksi rakennustyömailta ja maalaamoista. Maalarinteipillähän suojataan ja rajataan maalausalueita. Miten sitten niinkin arkisesta asiasta kuin maalarinteipistä on keksitty tehdä tällainen kaunis koristeversio?
”mt teippi ei jätä tahroja vaikka sen ottaa pois” ”suuri valikoima kauniita värejä” ”juuri sopivasti läpikuultava, jotta saa tehtyä kauniita kollaaseja” ”ihastuttava materiaali”.
mt:n kuvioidut Masking tapet ovat tänäpäivänä markkinoilla kiitos masking tape -fanien! Vuonna 2006 Kamoi sai sähköpostia, jossa ryhmä ihmisiä kertoivat tehneensä pienen kirjan, jossa olivat käyttäneet koristelussa Kamoin värikkäitä maalarinteippejä. Valikoimissa oli tuolloin vain muutamaa väriä ja myynti oli suunnattu työkäyttöön. Tämä kirjassa ollut teippien innovatiivinen käyttö oli aivan uutta Kamoille ja mt masking tape -väelle. Kamoille alkoi tulvimaan lisää uusia ideoita, miten teippiä voi käyttää ja toiveita teippien lisäväreistä. Kamoi Kakoshi ymmärsi, että tilausta myös kuvioiduille ja runsaamalle värivalikoimalle on ja ryhtyi tuottamaan markkinoille näitä kauniita mt masking tapeja, joita Teippitarhakin tarjoaa. Näin oli syntynyt uusi tuotesarja mt masking tape.
Lisätietoja mt masking tapen synnystä voit lukea täältä (englanniksi):