Bloggaajille

Bloggaa Teippitarhasta, saat ilmaiset postikulut!

Onko sinulla blogi? Hieno juttu! Arvostamme työtäsi ja haluamme palkita sinua jos olet kertonut Teippitarhasta blogissasi. Lue alta tarkemmat ohjeet.

Miten se tapahtuu:

Teippitarhassa on nyt meneillään kampanja ”Postauksesta postarit”:

Asiakas, joka on tehnyt postauksen blogiinsa ja siinä linkin puotiimme, saa ilmaiset postikulut seuraavasta ostoksestaan. Postauksessa pitää olla kuva teipeistämme tai kuva jossa teippiämme on käytetty. Vaihtoehtoisesti kuva voi olla verkkokauppamme tuotekuva tai kuva Teippitarhan blogista. Tämän jälkeen tilausta tehdessä valitse toimitustavaksi ’nouto’ ja lisää tilauksen tekstikenttään linkk blogipostaukseen. Ilmaiset postikulut saa kerran per blogipostaus.

Olen jo postannut Teippitarhasta, miten saan ilmaiset postituskulut?

Seuraavan kerran Teippitarhasta tilatessasi, lisää tilauksesi tekstikenttään linkki blogipostaukseesi ja valitse toimitustavaksi nouto. Yhtä postausta vastaan saat yhden kerran ilmaiset postikulut.

En ole vielä postannut, mutta haluan ilmaiset postikulut – miten?

Ellet ole vielä postausta Teippitarhasta tehnyt, mutta haluaisit tilauksellesi heti ilmaiset postikulut, se onnistuu näin:
Tee haluamasi postaus, jossa kerrot jotain Teippitarhasta. Postauksessa tulisi linkata Teippitarhan verkkokauppaan (myös blogiin ja facebookiin saa linkata, muttei ole välttämätöntä).  Postaukseen tulisi myös lisätä ainakin yksi kuva Teippitarhan tuotteista (voit napata kuvan verkkokaupastamme tai blogistamme tai facebookista). Julkaiset postauksen ja teet tilauksen. Tilauksen tekstikenttään lisää linkki blogipostaukseesi ja valitse toimitustavaksi nouto.
Postauksen pääasiana ei tarvitse olla Teippitarha, riittää että yllämainitut asiat postauksesta löytyvät.

En omista blogia mutta ilmaiset postikulut kiinnostavat, onko muita tapoja?

Kyllä varmasti löytyy muitakin tapoja miten meistä kertoa. Kerro meille oma ideasi, niin katsotaan tilanne 🙂 Voit ottaa yhteyttä info@teippitarha.fi, tai sitten kirjoittaa viestisi suoraan verkkokauppamme yhteydenottolomakkeen kautta täältä.